Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

WooCommerce Hosting

Als je succes wilt hebben met je webshop zijn snelheid en gebruikerservaring belangrijke pijlers. Snelheid helpt bij SEO, terwijl een goede gebruikerservaring je conversie verhoogt. Wij helpen je met deze uitdagingen door de snelste WooCommerce hosting te bieden.
Bekijk de pakketten

WooCommerce Hosting

Bij elk pakket bieden we een gratis verhuisservice en kun je bij onze klantenservice terecht voor de meest voorkomende problemen met je WooCommerce webshop of WordPress.

WooCommerce Start

Alle benodigdheden om te starten met je nieuwe WooCommerce webshop
vanaf
€ 
7,98*
 / maand
*na verlenging € 15,95 per maand
Snelheid
+/- 5.000 bezoekers p/m
10 GB SSD opslag
2 websites
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
WordPress ondersteuning
Gratis SSL
Automatische backups
Gratis verhuisservice
Direct bestellen ->Naar alle specificaties

WooCommerce Medium

Geschikt voor meerdere webshops of shops die meer bezoekers trekken
vanaf
€ 
15,98*
 / maand
*na verlenging € 31,95 per maand
Snelheid
+/- 20.000 bezoekers p/m
50 GB SSD opslag
5 websites
Onbeperkt e-mailadressen
15 MySQL databases
WordPress ondersteuning
Gratis SSL
Automatische backups
Gratis verhuisservice
Direct bestellen ->
Naar alle specificaties

WooCommerce Power

Extra opslagcapaciteit en beschikbare resources voor shops met veel bezoekers en omzet
vanaf
€ 
25,98*
 / maand
*na verlenging € 51,95 per maand
Snelheid
+/- 50.000 bezoekers p/m
100 GB SSD opslag
10 websites
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt MySQL databases
WordPress ondersteuning
Gratis SSL
Automatische backups
Gratis verhuisservice
Direct bestellen ->Naar alle specificaties
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Standaard inbegrepen in elk pakket

Onze WooCommerce pakketten zijn ingericht met de meest uitgebreide functionaliteit om de uptime en snelheid van je webshop blijvend te garanderen.

Gratis WordPress Toolkit

Met de WordPress Toolkit kun je er voor kiezen plugins, thema's en de core van WordPress automatisch te laten updaten. Het beheren van je webshop was nog nooit zo makkelijk.

Automatische backups

Elke 12 uur maken we automatisch een backup van je bestanden, database en e-mail. Het terugzetten van een backup kan je elk moment zelf doen via het Plesk Control Panel. 

Uitgebreide cache

Verhoog de ranking van je webshop en verbeter je conversie. Door uitgebreide cache zoals de LiteSpeed Cache plugin en Redis wordt je website een enorm stuk sneller.

Verhoog je conversie

Snelheid is ontzettend belangrijk voor je webshop. WooCommerce is een vrij zware applicatie die vaak 1.000en producten zo snel mogelijk moet serveren aan je nieuwe potentiële klanten. Onze WooCommerce hosting pakketten zijn gebouwd om maximale performance uit je shop te halen voor meer bezoekers en meer omzet.

Te vaak verliezen webshops omzet doordat een website niet snel genoeg wordt geladen. Een click uit advertenties zoals Google Ads is soms duur en zonde van het geld als je potentiële klant al weer van je website verdwenen is nog voordat de website volledig is geladen.
Betere SEO ranking: Zoekmachines belonen websites met een snelle laadtijd met hogere resultaten.
Hogere conversie: Uit onderzoek blijkt dat als je de webshop kunt versnellen, je je conversie met tot wel 10% kunt verbeteren.
Verbeterde gebruikerservaring: Laat je bezoekers niet elke keer wachten als zij een product zoeken. Een concurrent is dan al snel interessanter.
Hoger rendement uit Google Ads: Hou je bezoeker vast en verlies hem niet als gevolg van een langzame webshop.

Ultrasnelle WooCommerce hosting

Elk WooCommerce hosting pakket maakt standaard gebruik van de LiteSpeed webserver. Met deze webserver is je website direct klaar voor geavanceerde techniek zoals HTTP/3. CloudLinux, MariaDB en PHP 7.4 maken het verhaal vervolgens compleet.

Om je website nóg sneller te maken, is ook Redis standaard onderdeel van je pakket. Samen met de LiteSpeed Cache plugin voor WordPress, werken al deze techniek in tandem met elkaar om je website tot wel 4x zo snel te maken als normaal.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.9/5 op basis van 275 beoordelingen

Probeer het voor een maand, niet goed? Geld terug!

Al onze WooCommerce hosting pakketten kun je voor één maand proberen. Als je niet tevreden bent kan je direct annuleren en storten we het geld naar je terug.
Direct proberen  ->

Gratis verhuisservice

Onze WordPress specialisten kunnen de gehele verhuizing van je webshop en domein uit handen nemen, zonder downtime. Samen bespreken we vooraf de datum waarop je wilt verhuizen en de belangrijkste details om de verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren.

We verhuizen niet alleen je webshop, maar ook je e-mail, databases en alle andere zaken die belangrijk zijn en horen bij je pakket. Na de bestelling stuur je ons een e-mail met alle details en wij doen de rest voor je.

Onze verhuisservice is gratis en is standaard bij al onze WooCommerce hosting pakketten!

Staging & Production

Voordat je de wijzigingen aan je webshop publiceert wil je natuurlijk eerst even nakijken of alles goed werkt. Met onze WooCommerce hosting is het heel makkelijk om een staging omgeving voor je webshop te maken en die op een apart domein of subdomein te plaatsen. Hier gebruik je de WordPress Toolkit voor.

Als vervolgens alles klaar is en naar wens, kopieer je met één druk op de knop al je wijzigingen naar je live webshop. De Toolkit weet exact welke wijzigingen jij hebt aangebracht aan je webshop, vergelijkt alle data en past de wijzingingen automatisch toe.

Ultrasnelle WooCommerce

Je WooCommerce webshop verdient de beste prestaties en uptime. Het levert meer bezoekers, hogere conversie en meer omzet. Met enterprise SSD storage en diverse andere technieken zorgen wij er voor dat je shop altijd snel is!

Makkelijk om te beheren

Loop nooit meer achter met updates van WordPress, thema's en plugins. Als je dit inschakelt, wordt je shop altijd automatisch bijgewerkt. Heb je meerdere shops? Dan zie je alle installaties in één dashboard.

Geautomatiseerde security

Je webshop wordt standaard beveiligd met een gratis Let's Encrypt SSL certificaat. We monitoren je shop op hacks en malware en maken elke 12 uur een backup van al je data. Zo houden we je shop veilig.

WordPress Toolkit

Bij elk WooCommerce hosting pakket zit standaard de WordPress Toolkit. Het liefst besteed je zo weinig mogelijk tijd aan de techniek en zoveel mogelijk aan de inhoud van je webshop, want dat is waar je pas écht toegevoegde waarde kan leveren.

Van de WordPress Toolkit krijg je belangrijke tips over de beveiliging van je webshop. Met een paar muisklikken beveilig je je webshop tegen de meest voorkomende problemen en hou je tevens WordPress, plugins en thema's volledig up to date. Het maken of restoren van een backup doe je eenvoudig vanuit de WordPress Toolkit.
Meer over de WordPress Toolkit

Hoe kunnen we je helpen?

Hoge kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Niet overtuigd? Lees een van de vele reviews van onze klanten. Bij vragen kun je altijd ons even bellen of mailen.

  • Je kunt ons altijd telefonisch bereiken
  • Medewerkers 24/7 standby voor storingen
  • Enthousiaste en professionele supportdesk
Je kunt ons bellen op: +31 58 2038374
Openingstijden kantoor van 09:00 tot 17:00.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram