Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

VMware vCloud Director

Maximale controle over je eigen virtuele infrastructuur. Dat is waar vCloud Director een belangrijke rol in speelt. Vanuit een uitgebreide portal beheer je al je virtuele servers. vCloud Director brengt het fysieke datacentrum op locatie terug naar je eigen scherm.

Het meest uitgebreide platform voor Cloud Services

vCloud Director brengt het fysieke datacentrum op een externe locatie terug naar het scherm op je bureau.

Bouw je eigen infrastructuur

Verdeel je resources voortaan zelf over het aantal virtuele machines die je nodig hebt en optimaliseer je gebruik.

Volledige self-service

Configureer nieuwe VM's, beheer je firewall, snapshots en backups vanuit 1 overzichtelijke portal.

Aan de slag in minuten

Maak en gebruik templates om binnen enkele minuten nieuwe servers aan te maken en snel online te kunnen.

Krachtige features

Uitgebreide functionaliteit om jou maximale controle te geven over het gebruik van computer resources.

De flexibiliteit van een eigen datacentrum

Met een resourcepool kan je zelf meerdere virtuele machines of vApps bouwen en beheren. Je hebt de mogelijkheid om zelf RAM, CPU en SSD storage toe te wijzen aan servers die het nodig hebben. Bouw een private vLAN of beheer een firewall voor je hele cluster op centraal niveau.

Affinity rules kunnen helpen de uptime van je applicatie nóg verder te verhogen. Naast dat alle clusters standaard High-Availability beschikbaar zijn, kan je er voor kiezen specifieke servers niet op 1 fysieke host te laten draaien of kan je de opstartvolgorde bepalen. Affinityrules helpen je applicatie een ongekend hoge uptime te realiseren.

Werken met vApps en templates

Configureer een nieuwe virtuele machine en sla hem op als template. Vanuit deze template deploy je binnen enkele seconden een nieuwe virtuele machine, volledig geconfigureerd en klaar voor gebruik.

Op een hoger niveau is het mogelijk om vApps te maken en als template op te slaan. Een vApp is een applicatie die bestaat uit meerdere virtuele machines, bijvoorbeeld 3 webservers, een database- en een fileserver. Met vApps kan je heel gemakkelijk complexe infrastructuur binnen enkele minuten klaarzetten voor een nieuwe klant.

Snapshot management

Het risico van updaten van virtuele machines of je applicatie wordt een stuk lager door het uitgebreide snapshotbeheer van vCloud Director. Voor het updaten maak je snel en eenvoudig een volledige snapshot van je server. Nieuwe wijzigingen op de server worden apart bijgehouden.

Wanneer een update mislukt en je server niet meer online komt, kan je met 1 druk op de knop terug naar de oude “staat” (snapshot) van je server. Wijzigingen van na de snapshot worden weggegooid en binnen nog geen minuut is je server weer terug online in zijn oude staat.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoge kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Niet overtuigd? Lees een van de vele reviews van onze klanten. Bij vragen kun je altijd ons even bellen of mailen.

  • Je kunt ons altijd telefonisch bereiken
  • Medewerkers 24/7 standby voor storingen
  • Enthousiaste en professionele supportdesk
Je kunt ons bellen op: +31 58 2038374
Openingstijden kantoor van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram