Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

Plesk Control Panel

Een zeer krachtig control panel dat uitblinkt in functionaliteit. Haal het maximale uit je webhostingpakket en maak het beheren van een website kinderspel met de WordPress Toolkit.

Beheer van je hostingpakket vereenvoudigd tot simpele taken

Met het Plesk Control Panel is het beheren van je hostingpakket nog nooit zo makkelijk geweest. Beginnende gebruikers kunnen binnen een paar muisklikken een website maken of e-mailadres instellen terwijl geavanceerde gebruikers een scala aan tools tot hun beschikking hebben om het hostingpakket perfect op wens af te stemmen.

E-mail

Beheer je eigen spamfilter, maak e-mailadressen aan en bijvoorbeeld autoresponders. Via de webmail kan je altijd en overal je e-mail lezen en beantwoorden.

Let's Encrypt SSL

Het gratis Let's Encrypt SSL certificaat wordt automatisch voor je verlengd als deze bijna verloopt. Ook het aanmaken van een wildcard Let's Encrypt certificaat behoort tot de mogelijkheden.

Backups

Beheer je backups met de Plesk backupmanager. Maak een backupschema en sla backups op een externe locatie op. Uit de backup kan je losse bestanden of e-mails terugzetten.

Alles wat je nodig hebt voor je website en e-mail

Het Plesk Control Panel blinkt uit in features. Uitgebreide mogelijkheden om je hostingpakket te beheren en toch alles zeer overzichtelijk in een eenvoudig te gebruiken dashboard.
Spamfilter
Eenvoudig bestanden beheren
Website importeren
PHP versie kiezen

Uitgebreid spamfilter

Spam wordt tot een minimum beperkt door de zeer uitgebreide controles die wij uitvoeren op binnenkomende mail.

Voor de hand liggende spam wordt al afgevangen vóórdat het je mailbox bereikt. Een twijfelgeval komt in een aparte map terecht zodat je inbox schoon blijft van ongewenste mail.

Eenvoudig bestanden beheren

Vanuit het Plesk Control Panel kan je een .zip file uploaden en door de webserver laten uitpakken. Je hebt geen kennis meer nodig van FTP of aparte tools nodig om je site bij te werken.

In het Plesk Control Panel kan je de bestandspermissies wijzigen maar ook bestanden en code aanpassen met een handige editor.

Website verhuistool

Met 2 muisklikken kan je gemakkelijk je website verhuizen naar onze server. Het enige dat je nog nodig hebt zijn de FTP inloggegevens van je oude webhost.

Het programma controleert of je een bekend CMS draait (zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla) en importeert alle data inclusief databases. Plesk herkent het CMS dat je gebruikt en voegt deze als applicatie toe voor gemakkelijk beheer.

Kies je PHP versie

Elk nieuw webhostingpakket maakt automatisch gebruik van de allernieuwste versie van PHP. Zo weet je zeker dat je altijd beveiligd bent tegen hacks en andere gevaren.

Heb je nu toch een oudere versie van PHP nodig voor je applicatie? Dan kan je in het Plesk Control Panel met een muisklik een oudere versie installeren en gebruiken. Zo blijft je applicatie tenminste altijd werken.

Features

Plesk komt standaard met een aantal belangrijke extensies die het beheer van je website eenvoudiger en overzichtelijker maken.

WordPress Toolkit

Versimpel het beheer van je WordPress installatie. Een one-click installer voor WordPress en 1 overzichtelijk dashboard voor al je WordPress installaties.

Werk je WordPress bij met de nieuwste updates en beveilig je gehele installatie tegen aanvallen van buitenaf met enkele muisklikken.

Eenvoudig SSL beheer

Een SSL certificaat installeren is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Je koppelt een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat aan je website en vanaf dat moment wordt alle data over je site versleuteld.

Met een wildcard certificaat zijn je subdomeinen eveneens beveiligd met SSL en een certificaat wordt automatisch verlengd.

One-Click CMS Installer

Je hebt geen diepgaande technische kennis meer nodig om snel met je website aan de slag te kunnen. Met de One-Click installer van Plesk installeer je ranzendsnel nieuwe applicaties of websites.

Met deze installer kun je binnen 5 minuten aan de slag met het vullen van je nieuwe website of webshop. Geen gedoe meer met FTP of databases.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoge kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Niet overtuigd? Lees een van de vele reviews van onze klanten. Bij vragen kun je altijd ons even bellen of mailen.

  • Je kunt ons altijd telefonisch bereiken
  • Medewerkers 24/7 standby voor storingen
  • Enthousiaste en professionele supportdesk
Je kunt ons bellen op: +31 58 2038374
Openingstijden kantoor van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram