Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

Partnerprogramma

Eenvoudig geld verdienen met het doorsturen van nieuwe klanten. Een unieke mogelijkheid waarin we kunnen profiteren van elkaars expertise. Ons affiliateprogramma kent een van de beste vergoedingen in de hostingmarkt. Groei samen met ons tot ongekende hoogten!

€ 50 voor elke nieuwe klant + 10% commissie

Ben je tevreden over de diensten van Cloud86 en wil je vrienden of kennissen ons aanbevelen? Doe dat dan via je eigen persoonlijke affiliatelink om wat extra geld te verdienen voor het aanbrengen van nieuwe klanten. 

Per aangebrachte klant krijg je een vaste vergoeding van 50 euro met daarbovenop een maandelijkse commissie van 10% van de omzet die je aangebrachte klant opbrengt. Dat kan dus al snel oplopen!

Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en een van onze diensten af te nemen. Verhuis je eigen domein of website naar Cloud86 en meld je vervolgens aan voor het affiliateprogramma.

Webhosting

Bestel een webhostingpakket en maak gratis gebruik van de bijgevoegde WordPress Toolkit.
Snelle site met SSD opslag
Gratis SSL certificaat
Uitgebreide functionaliteit
vanaf
€ 
1,95
 / maand
Lees meer

Maandelijkse vergoeding

Naast de vaste bonus van € 50 per nieuw aangebrachte klant ontvang je ook nog eens 10% van de terugkerende omzet. Dit is een leuke extra maandelijkse inkomstenbron.

Hoge conversieratio

Doordat onze producten scherp zijn geprijsd behaal je een extra hoge conversie. De customer lifetime is tevens lang door de hoge kwaliteit van diensten en service.

Hoogste affiliatevergoeding

Cloud86 kent één van de hoogste vergoedingen in de hostingmarkt. Help ons met het vinden van nieuwe klanten en we geven je daar een goede beloning voor terug.

De spelregels

Geld verdienen in 3 stappen:

 • Wordt klant en neem een dienst af. Log vervolgens in op Mijn Cloud86 en kies in het linkermenu voor Affiliates.
 • Klik op Aanmelden als affiliate.
 • Gebruik de link op je blog of laat vrienden/familie of kennissen zich registreren via jouw unieke link.

Waarom kiezen als affiliate voor Cloud86

 • Clouddiensten van hoogstaande kwaliteit, waardoor je aangebrachte klant langer bij ons blijft.
 • Door onze aantrekkelijke tarieven behaal je een hoge conversie waardoor de commissie al snel oploopt.
 • € 50 bonus per aangebrachte klant, plus een maandelijkse vergoeding van 10% over de omzet die een klant opbrengt.
 • Uitgebreide rapportage en statistieken zodat je precies weet waar je verkopen vandaan komen.
 • Je kunt elk moment een uitbetaling van je affiliatefee aanvragen zodra het saldo boven de € 100 staat.

Bijzondere voorwaarden

 • Een nieuwe klant komt alleen in aanmerking voor de €50 bonus wanneer er hosting wordt besteld.
 • Er wordt geen vergoeding uitgekeerd over domeinregistraties. De marges zijn dusdanig laag dat hier geen vergoeding over kan worden uitbetaald.

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn om affiliate te worden?

Ja, je hebt een actieve dienst nodig waar je voor betaalt om het affiliateprogramma bij ons te kunnen gebruiken.

Wanneer wordt de commissie toegewezen?

We betalen commissie uit nadat een door jou aangebrachte klant heeft betaald en minimaal 45 dagen klant is. Wanneer de klant dan nog steeds actief is, wordt de commissie aan je uitbetaald.

Wanneer word ik uitbetaald?

Je kunt zelf bepalen wanneer je je commissie laat uitbetalen via Mijn Cloud86. Het minimum uit te betalen bedrag als commissie is € 100, maar met 2 aangebrachte klanten heb je dit bedrag al bereikt dus dat gaat sneller dan je denkt.

Ik ken iemand die hosting nodig heeft. En nu?

Als je klant bent; log je in op Mijn Cloud86 en meld je vervolgens aan via het linkermenu Affiliates. Na het aanmelden zie je een uniek toegewezen link die je kunt doorsturen naar familie, vrienden of kennissen. Gebruik je social media of schrijf een blog om je sales te boosten!

Kan ik de commissie gebruiken als tegoed voor mijn hosting?

Nee, alle commissie die je tegoed hebt wordt direct overgemaakt naar je bankrekening. Je kunt dan zelf kiezen wat je met het geld doet; gebruiken voor je hosting bij ons of bijvoorbeeld eens lekker uit eten.

Wat klanten over Cloud86 zeggen

N.J. Hielkema

"De migratie van oude partij naar Cloud86 verliep soepel en werd met al mijn vragen geholpen. Pagespeed is dik in orde, je merkt dat je op serieuze hardware staat. Tot nu toe 100% uptime. Bedankt!"

M. van Hemelrijck

"Doorheen de jaren heb ik verschillende hosting providers getest en vergeleken. De kwaliteit die Cloud86 biedt voor die prijs, is ongezien. Niet enkel hun product maar ook hun service is top."

S. Haanstra-van Kan

"Doorslag voor overstap is mijn enthousiasme voor het uitgebreide Managed Wordpress hostingpakket en de zeer klantvriendelijke dienstverlening van het helpdesk team."

Hoe kunnen we je helpen?

Hoge kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Niet overtuigd? Lees een van de vele reviews van onze klanten. Bij vragen kun je altijd ons even bellen of mailen.

 • Je kunt ons altijd telefonisch bereiken
 • Medewerkers 24/7 standby voor storingen
 • Enthousiaste en professionele supportdesk
Je kunt ons bellen op: +31 58 2038374
Openingstijden kantoor van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram