Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

Dit is Cloud86

In 2003 stapten wij de hosting wereld in met één missie: webhosting aanbieden tegen een eerlijke prijs, zónder concessies te doen op kwaliteit. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en weten we precies hoe we jou kunnen helpen aan online succes.

5 beloftes van Cloud86

Uit alle aanbieders van (web)hostingdiensten, wat maakt ons uniek?

1. Uptime en snelheid

Een van de meest voorkomende problemen is dat een website of applicatie een trage responstijd heeft waardoor bezoekers afhaken of de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie sterk afneemt. Wanneer je website traag reageert kost dit bijvoorbeeld een webshop aantoonbaar omzet. Omzet die keihard nodig is om de business te laten groeien of continueren. Middels een High-Available platform en high performance SSD's zorgen we dat de uptime en snelheid van onze servers gegarandeerd zijn.

2. Enterprise hardware

Techniek staat bij ons centraal. Bij Cloud86 investeren wij hevig in technieken die niet alleen toebehoren tot "proven technology", maar ook waarvan wij zeker weten dat de performance van deze techniek altijd optimaal is. Wij maken daarom ook uitsluitend gebruik van HP Enterprise Proliant servers, HP Enterprise 3PAR SSD arrays en VMware virtualisatie. Je vertrouwt tenslotte niet voor niets op onze kennis en expertise als het aankomt op het bieden van cloud- en hostingdiensten.

3. Telefonische bereikbaarheid

Onze klantenservice is niet weggestopt achter een chat of ticketsysteem. Hoewel je ons uiteraard prima kunt bereiken middels een ticketsysteem of e-mail aan onze klantenservice, zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Sommige vragen lenen zich nu eenmaal voor kort en snel contact en dan is het fijn dat je je hostingprovider telefonisch kunt bereiken wanneer je zelf net op de weg zit of geen computer in de buurt hebt. 

4. Geen overbelaste servers

Met al onze ervaring in hosting zijn we zeer bewust van de limieten van onze servers. Bij het plaatsen van meerdere klanten op een webserver houden we rekening met groeiende websites en zorgen we er voor dat er altijd voldoende servercapaciteit aanwezig is. Wanneer servers overbelast worden en er teveel klanten op een server worden geplaatst zal dat steeds vaker leiden tot performance problemen en het risico op storingen vergroten. Daarom houden we het aantal klanten per server beperkt.

5. Nederlandse datacenters

Al onze hardware wordt zelfstandig aangeschaft en geplaatst in Nederlandse datacenters. Wij zijn geen reseller van grote public clouddiensten. Alleen op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle data in Nederland blijft en wij tegelijkertijd direct op storingen kunnen acteren door niet afhankelijk te zijn van derden. Voor problemen met de beschikbaarheid van de diensten kun je ons altijd direct bellen. 

Wij nemen geen enkele risico's met jouw data.

Core values

Onze kernwaarden. Een korte samenvatting waar al onze diensten en producten aan voldoen, kortom: kernwaarden die in onze hele organisatie terugkomen. 

Betrouwbare partner

Investeren in de beste technologie om hosting aan te bieden waar je rustig bij kunt slapen.

Innovatief

Elke dag weer houden we ons bezig met de beste oplossingen op het gebied van hosting.

Onafhankelijk

Wij opereren zelfstandig en maken onze eigen keuzes om de beste oplossingen te bieden.

Persoonlijk en service gericht

Écht meedenken om jou de beste oplossing te bieden en op diverse manieren bereikbaar.

Proven technology

Onze hard- en software heeft een bewezen trackrecord om storingen te minimaliseren.

Eerlijk en transparant

Onze tarieven zijn scherp en transparant. Je betaalt nooit meer dan waar je voor gebruikt. 

15 jaar kennis en ervaring

Al geruime tijd verzorgen wij webhosting- en clouddiensten voor meer dan 40.000 klanten. Wij weten welke factoren van invloed zijn op snelheid en uptime van je website of applicatie.

Onafhankelijke provider

Wij zijn een eigen entiteit met aandeelhouders die elke dag keihard meewerken in het bedrijf. Geen beleid van bovenaf, maar we maken alleen beslissingen die onze klanten ten goede komen.

Service met een glimlach :)

Met passie elke dag onze klanten te woord staan en hen bijstaan waar nodig. Dat is waar het bij ons om draait. Onze klantenservice is om kleine problemen snel op te lossen.

Het probleem

Het gebruik van clouddiensten is al jaren sterk aan het toenemen en dagelijks vertrouwen steeds meer mensen hun data toe aan hun hostingprovider. Je vertrouwt er dan ook dat je hostingprovider net zo zuinig met jouw data omgaat als je dat zelf zou doen. En dat lijkt vaak anders te zitten dan je denkt.

Hostingbedrijven beconcurreren elkaar steeds meer op prijs en op de onderliggende techniek wordt steeds steviger bezuinigd. En dat terwijl die techniek cruciaal is voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de aangeboden diensten.

De oplossing

Juist die techniek staat bij ons centraal. Alleen wanneer deze perfect op elkaar is afgestemd kunnen wij de beste performance bieden en tevens er voor zorgen dat er belangrijke maatregelen zijn ingebouwd om jouw data maximaal te beschermen.

Dat vereist hoge investeringen in de infrastructuur, waarbij prijs ondergeschikt is. Daarom zijn wij misschien niet de goedkoopste, maar kunnen we wel uit volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbaar platform bieden.

En onze ambitie? Met de beste hardware, de beste service en een eerlijke prijs de meest betrouwbare aanbieder van clouddiensten in Europa worden.

Ons team

Maak kennis met de mensen achter Cloud86

Gideon

Technisch directeur

Robbert

System engineer

Hielke

Support engineer

Damien

Developer

Maurice

Algemeen directeur

Nandy

Online marketeer

Iwan

Online marketeer

Kunnen we je helpen?

We bieden je de beste hardware, de beste service en de eerlijkste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de beste oplossing voor jou is!
  • Telefonisch bereikbaar
  • 24/7 monitoring
  • Persoonlijke service
Bel ons op: +31 58 2038374
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram