Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij graag deel uitmaken 
van het team van Cloud86? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Stuur ons je open sollicitatie

Hebben wij op dit moment geen vacatures beschikbaar die je aanspreken? Maar je denkt wel dat je een toevoeging kunt zijn op het team van Cloud86? Leg ons uit waarom jij bij ons moet werken en hoe je ons kunt versterken. Wie weet wordt je toch nog onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Cloud86 BV is een startup dat zich volledig is gaan toewijden aan het leveren van hoge kwaliteit webhosting- en clouddiensten. Onze missie is om klanten te helpen succesvol te zijn met zijn of haar online ambities. Dat doen we door te investeren in de beste en snelste hard- en software infrastructuur zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over uptime, performance en veiligheid.

Ons team is klein, jong, ambitieus, gepassioneerd en gedreven. Hosten is ons vak en techniek onze passie. We genieten daarom van elke dag dat we leren en beter worden! En sluiten de deur aan het eind van de dag met een voldaan gevoel.

Wat bieden we?

  • Een informele, maar professionele werksfeer en leuke collega’s
  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf en mee te helpen aan de groei en verbetering daarvan
  • De mogelijkheid om enorm veel te leren op technisch gebied én op persoonlijk vlak
  • Marktconform salaris gebaseerd op opleiding en kennisniveau
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Reiskostenvergoeding
  • Werken in een jonge en ambitieuze werkomgeving

Solliciteren?

Heb je zin om met ons hard te werken aan onze groeiambities, ben je flexibel en wil je écht het verschil maken? Dan zijn we op zoek naar je! We maken graag met je kennis dus stuur je CV en motivatie naar werken@cloud86.nl en we nemen snel contact met je op.
E-mail sollicitatie
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram