Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

Managed WordPress Hosting

Professioneel aan de slag met WordPress? Met onze Managed WordPress Hosting ben je verzekerd van de hoogste prestaties en beste uptime. Niet voor niets zijn we uitgeroepen als snelste Nederlandse WordPress hostingprovider en daar zijn we dan ook trots op!
Bekijk de pakketten

Managed WordPress Hosting

Maximale prestaties en eenvoudig in gebruik. Voorzien van uitgebreide specificaties en een solide ondersteuning van onze WordPress professionals.

Managed WP Start

Geschikt voor een startende webshop of professionele WordPress website
vanaf
€ 
7,98*
 / maand
*na verlenging € 15,95 per maand
10 GB SSD opslag
10 e-mailadressen
5 MySQL databases
Gratis SSL
Direct bestellen ->Naar alle specificaties

Managed WP Medium

Geschikt voor meerdere WordPress websites en groeiende webshops
vanaf
€ 
15,98*
 / maand
*na verlenging € 31,95 per maand
50 GB SSD opslag
Onbeperkt e-mailadressen
15 MySQL databases
Gratis SSL
Direct bestellen ->
Naar alle specificaties

Managed WP Power

Voorzien van maximale prestaties voor je WordPress website of webshop
vanaf
€ 
25,98*
 / maand
*na verlenging € 51,95 per maand
100 GB SSD opslag
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt MySQL databases
Gratis SSL
Direct bestellen ->Naar alle specificaties
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.
Hulp nodig bij het kiezen van het juiste hostingpakket? Klik hier voor een overzicht van onze hostingpakketten.

Managed WordPress met uitgebreide features

Verlies geen kostbare tijd met het onderhouden van je website. Onze Managed WordPress pakketten bieden jou de tools die je nodig hebt om zo efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen.

Staging en productie

Maak eerst een kopie van je website naar een staging-omgeving en test alle wijzigingen in een testomgeving. Publiceer daarna al die wijzigen naar je live website.

Geautomatiseerde backups

Elke dag maken wij om de 12 uur een backup van je volledige website, bijbehorende databases en al je e-mail. Backups herstel je snel vanuit het Plesk control panel.

Supersnelle caching

De LiteSpeed webserver is ongekend op het gebied van snelheid. Samen met Redis heb je een winnende combinatie voor een hogere conversie en betere zoekresultaten. 

Extra snelle Managed WordPress

Alles is uit de kast gehaald om de beste performance en uptime voor je website te behalen. Bezoekers zullen een snelle website ervaren wat uiteindelijk resulteert in een hogere conversie

Onze Managed WordPress pakketten maken standaard gebruik van de alom geprezen LiteSpeed webserver. Je website is bovendien geschikt voor geavanceerde techniek zoals HTTPv2 en HTTPv3. CloudLinux zorgt voor gegarandeerde beschikbaarheid van resources en PHP 8 biedt de nieuwste functionaliteit.

Onze webhostingstack is er op ingericht op je website nóg sneller te maken. Ook Redis is standaard onderdeel van een Managed WordPress pakket en geheel gratis in gebruik. De gratis LiteSpeed Cache Plugin maakt tevens het beheren van je cache eenvoudiger en vooral sneller, tot wel 5x zo snel.

Onze gratis verhuisservice

Wanneer je niet voldoende tijd hebt of niet voldoende kennis om je WordPress website te verhuizen, zitten onze WordPress professionals voor je klaar om de gehele verhuizing voor je te verzorgen. We spreken een verhuisdatum met je af en bespreken alle belangrijke details ter voorbereiding.

We verhuizen natuurlijk niet alleen je website, maar ook databases, e-mail en alle andere voor jou belangrijke zaken die bij je hostingpakket horen mee. Van deze verhuizing zul je vervolgens nauwelijks iets merken, omdat we dit zonder downtime voor je kunnen doen.

Deze verhuisservice kan je gratis inschakelen bij elk Managed WordPress pakket dat je bij ons afneemt!

Wat klanten over Cloud86 zeggen

Uitstekend!

Gemiddelde score van 4.9/5 op basis van 275 beoordelingen

Probeer onze Managed WordPress Hosting!

Ben je toch niet helemaal tevreden? Maak gebruik van het 14 dagen herroepingsrecht en we storten het geld direct weer naar je terug. 
Direct proberen  ->

Werken in een staging-omgeving

Maak een kopie van je website naar een staging-omgeving op een subdomein van je website zoals bijvoorbeeld staging.domeinnaam.nl. Zo kan je je website updaten, maar ook teksten of code aanpassen en eerst testen voordat je dit op je live website publiceert. Hiermee voorkom je problemen voor de bezoekers op je website.

Als je klaar bent met alle wijzigingen kun je eenvoudig via de WordPress Toolkit je staging-omgeving weer publiceren naar je live website. De Toolkit bekijkt welke bestanden en wijzigingen in de database zijn aangebracht en kopieert deze naar je live-omgeving.

WordPress ondersteuning

Onze WordPress professionals kunnen je helpen met uiteenlopende vragen over je WordPress installatie. We hebben ruime ervaring en kunnen problemen die je aantreft vaak snel voor je oplossen of je in de goede richting sturen.

Managed WordPress is bedoeld voor gebruikers die willen kunnen terugvallen op onze supportafdeling als ze er even niet meer uitkomen. Dit brengt rust op momenten dat je problemen hebt met je website. Met maatwerk advies kunnen we tevens zorgen dat je de beste prestaties uit je website kunt halen.

Snelle WordPress websites

Snelheid van je website is cruciaal voor een goede ervaring van je bezoekers en daarmee de conversie. Met Managed WordPress en de nieuwste technieken zorgen wij dat je altijd een snelle website zult ervaren!

Eenvoudig in beheer

Met de WordPress Toolkit bewaar je overzicht in al je WordPress installaties. De Toolkit kan plugins en thema's automatisch voor je updaten en geeft tips en adviezen over het goed beveiligen van je WordPress website.

Safety first!

Elk Managed WordPress pakket beschikt over een onbeperkt aantal gratis SSL certificaten van Let's Encrypt. We monitoren je website op hacks en malware en maken elke 12 uur een backup van alle aanwezige data.

WordPress Toolkit

Met de WordPress Toolkit, inbegrepen in elk Managed WordPress pakket, is het onderhouden van een WordPress website nog nooit zo gemakkelijk geweest. Laat de Toolkit thema's, plugins en de core van WordPress up-to-date houden zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken waar je écht waarde kunt creëren binnen je onderneming.

Ontvang belangrijke tips over de beveiliging van je website en pas deze met een muisklik toe. Laat de Toolkit een backup maken alvorens te updaten zodat je altijd terug kunt als er iets misgaat. De WordPress Toolkit heeft een uitgebreide set aan tools om het beheren van je website makkelijker te maken.
Meer informatie

Gratis QUIC.Cloud CDN

Als LiteSpeed Gold partner bieden we je de mogelijkheid om gratis gebruik te kunnen maken van een snel en wereldwijd CDN (Content Delivery Network) netwerk via QUIC.Cloud. Via de LiteSpeed Cache plugin kan je uitgebreide instellingen configureren ten behoeve van caching.

Een CDN draagt bij aan het snel serveren van content van je website voor buitenlandse bezoekers. Afbeeldingen of statische content worden wereldwijd lokaal bij je bezoeker aangeboden om de laadtijd van je website voor deze bezoekers zoveel mogelijk te verkorten.

Een vliegende start

Je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen met je website. Met de bijgeleverde website builder Elementor kan je kiezen uit vele beschikbare WordPress thema's om snel aan de slag te kunnen. Heb je liever een andere builder, dan kan je die snel en eenvoudig installeren.

Personaliseer de content van je nieuwe Managed WordPress website en geef de website je eigen look and feel. Vertel meer over je hobby's, start een blog, maak een bijzondere en informatieve CV of start je eigen webshop met behulp van WooCommerce. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veelgestelde vragen

Wat maakt Managed WordPress Hosting zo snel?

Er zijn verschillende technieken die we hebben toegepast om je WordPress website zo snel mogelijk te laden laden:

LiteSpeed Webserver
In tegenstelling tot Apache of Nginx is LiteSpeed veel beter in staat om grote hoeveelheden requests efficiënt te verwerken, tot wel 10x zoveel. Dus zodra het aantal bezoekers op je website toe gaat nemen, zal LiteSpeed dit kunnen opvangen zonder trager te worden.

LSCache
LSCache is een plugin voor WordPress en comprimeert CSS en JS files, optimaliseert je plaatjes en foto's en kent nog vele andere instellingen op je website sneller te laten laden. De plugin hebben we gefinetuned om de beste prestaties er uit te halen.

Redis
Redis slaat dynamische content van je website op in het geheugen om objecten nóg sneller te kunnen serveren aan de browser.

Wat is het verschil met normale webhosting?

Onze Managed WordPress Hosting pakketten onderscheiden zich ten opzichte van onze normale shared hostingpakketten op verschillende onderdelen. De voornaamste redenen zijn:

WordPress ondersteuning 
Wanneer je tegen een probleem aan loopt in je WordPress site en je komt er niet uit, kan je contact opnemen met onze supportdesk. Door onze uitgebreide kennis van WordPress kunnen wij misschien sneller een oplossing voor je vinden zodat je weer verder kunt met waar jij goed in bent. 

Lagere overboeking
Onze Managed WordPress Hosting kent een lagere 4 maal lagere overboekingsfactor van serverresources ten opzichte van shared hosting. Door minder klanten op een server te plaatsen wordt de uptime, stabiliteit en snelheid van je WordPress site veel beter gegarandeerd.

Optimaal geconfigureerd voor WordPress
De servers waarop Managed WordPress Hosting pakketten worden geplaatst kennen een andere en meer geoptimaliseerde configuratie voor specifiek WordPress. Toepassingen zoals Redis cache zorgen er voor dat verschillende onderdelen binnen je website nóg sneller worden geladen.

Hoe zit het met de contractduur en facturatie?

Omdat we geloven in onze producten proberen we je niet vast te binden aan lange contracten. Je betaalt per maand en hebt een contract voor een maand. Als je niet tevreden bent zeg je gewoon direct op, blijven we goede vrienden en ben je ons niets meer verschuldigd.

Kan ik zelf back-ups terugzetten?

Als er iets mis gaat met je website wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van iemand anders om een back-up terug te zetten. Zul je altijd zien, dat je op zaterdagavond een foutje maakt en je website offline gaat...

Wij maken automatisch minimaal elke 12 uur een back-up van je complete website. Via het Plesk Control Panel kan je vervolgens een back-up laten terugzetten van je website, database, e-mail. Je kan zelfs één bestand terugzetten zodat je je database ongemoeid kunt laten.

Kan ik makkelijk verhuizen?

Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Snappen we!

Om verhuizen makkelijk voor je te maken hebben we een site import en email import tool voor je gemaakt. Het enige wat je nodig hebt zijn de FTP inloggegevens van je huidige provider en onze tool doet de rest. Hij detecteert je WordPress en download automatisch de bijbehorende database(s) en alle bestanden. Ook het importeren van je email is een fluitje van een cent! Je hebt niets meer nodig dan de inloggegevens van het emailadres bij je huidige provider en onze tool doet de rest.

Hoeveel technische kennis heb ik nodig?

Het concept achter Managed WordPress Hosting van Cloud86 is dat je zo weinig mogelijk technische kennis nodig hebt om je website te maken en houden. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent, en wij doen wij waar wij goed in zijn en dat is jou ontzorgen.

Templates/theme's
Als je een pakket bij ons afneemt krijg je direct toegang tot je WordPress omgeving. Samen met de standaard geïnstalleerde drag-and-drop Elementor builder kan je heel makkelijk nieuwe elementen toevoegen aan je website. Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 150+ basistemplates om je makkelijk te laten starten. Begin bijvoorbeeld met een template van een restaurant, een sportclub of een reclamebureau als basis en personaliseer de content en foto's om het een eigen smoel te geven.

Updates
En de rest doen wij voor je! Wij houden de server up-to-date en je WordPress website inclusief al je plugins en theme's. Bij elke update wordt automatisch een backup gemaakt, zodat je altijd meteen terug kunt gaan als er iets mis gaat. Wel zo veilig!

Hoe kunnen we je helpen?

Hoge kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Niet overtuigd? Lees een van de vele reviews van onze klanten. Bij vragen kun je altijd ons even bellen of mailen.

  • Je kunt ons altijd telefonisch bereiken
  • Medewerkers 24/7 standby voor storingen
  • Enthousiaste en professionele supportdesk
Je kunt ons bellen op: +31 58 2038374
Openingstijden kantoor van 09:00 tot 17:00.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram