Ma-Vr: 09:00 - 17:00
+31 58-2038374

Welke hosting kiezen?

Hosting komt in veel verschillende vormen voor en kan tamelijk ingewikkeld zijn. We proberen je een klein beetje wegwijs te maken in het aanbod dat wij voor jou hebben door een overzicht weer te geven van de verschillende soorten hosting die wij aanbieden. 

Overzicht soorten hosting Cloud86

Een kort overzicht van de verschillen tussen onze populairste hostingpakketten om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor de hosting van jouw website.

Webhosting

Alle belangrijke functionaliteit om je website en/of e-mail te kunnen hosten.
vanaf
€ 
1,95
 / maand
Snelheid
Minimaal 5GB opslag
v.a. 250 GB dataverkeer
Plesk controlpanel
Gedeelde server
Meer informatie ->

Managed WordPress

Heb je af en toe hulp nodig met je WordPress website? Neem dan dit pakket.
vanaf
€ 
7,98*
 / maand
*na verlenging € 15,95 per maand
Snelheid
Minimaal 10GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Plesk controlpanel
Gedeelde server
Meer informatie ->

Managed VPS

Je eigen server, perfect om te resellen of niet afhankelijk te zijn van andere gebruikers.
vanaf
€ 
114,95
 / maand
Snelheid
Minimaal 25GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Plesk controlpanel
Eigen server
Meer informatie ->
*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Bezoekers per maand

Het aantal bezoekers op je website (of websites) bepaald in een belangrijke mate welk webhostingpakket geschikt voor je is. Wij geven een ruwe schatting van hoeveel bezoekers je website ongeveer aan kan zonder dat het er trager van wordt. Het aantal bezoekers is dan ook geen maximum, slechts een indicatie.

Hoeveel bezoekers je uiteindelijk zonder problemen op je website kan ontvangen is van veel factoren afhankelijk. Niet in de laatste plaats hoe je website is opgebouwd en deze bijvoorbeeld veel WordPress zware plugins bevat.

Aantal websites

Het maximum aantal websites dat je op je hostingpakket kunt hosten. Je hoeft niet voor elke website een nieuw hostingpakket aan te schaffen omdat je bij ons meerdere websites op 1 hostingpakket kunt plaatsen.

Hou er rekening mee dat elke website in hetzelfde webhostingpakket de beschikbare serverresources met elkaar moeten delen. Soms is het verstandiger om meerdere kleinere pakketten aan te schaffen dan alle websites in 1 groot pakket te plaatsen.

Optimaal WordPress

Onze Managed WordPress pakketten zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van het WordPress CMS. Er is uitgebreide caching aanwezig zoals Redis en memcache. 

Nog belangrijker misschien is dat je met veelvoorkomende problemen in je WordPress website contact op kunt nemen met onze WordPress experts. Bij onze Managed WordPress pakketten gaat onze service veel verder dan een standaard hostingpakket. Je kunt ons vragen stellen over WordPress en we helpen je bij problemen je website weer snel online te krijgen.

Gebruik onze gratis verhuisservice

Onvoldoende kennis van het verhuizen van je website, e-mail en databases? Gebruik dan onze verhuisservice, gratis vanaf het Webhosting Medium pakket.
Meer informatie  ->

Performancegarantie

Bij "shared hosting" deel je altijd serverresources met andere klanten op dezelfde server. Traditionele Webhosting wordt over het algemeen veel overgeboekt wat wil zeggen dat er veel klanten op dezelfde server worden geplaatst die dezelfde resources met elkaar delen. Veroorzaakt een andere klant (snelheids)problemen, dan heeft je eigen site daar ook last van.

Met onze standaard webhostingpakketten beperken we de overboeking van een server. Onze Managed WordPress kennen echter een zeer lage overboekingsfactor waardoor we de performance van je website veel beter kunnen garanderen. Bij een Managed VPS neem je een geheel eigen server af en deel je de server met niemand anders. Performance is hierbij dus altijd gegarandeerd en beperkt tot je eigen website(s).

Schaalbaarheid

De schaalbaarheid van onze shared hostingpakketten zoals Webhosting en Managed WordPress zijn beperkt. Je kunt altijd, ook tijdens je contract, upgraden naar een hoger pakket met meer resources en betaald alleen het verschil tussen het oude en nieuwe pakket voor de resterende periode. Upgraden kan je tot het hoogste pakket en daarna zul je moeten overstappen naar een andere dienst.

Een Managed VPS is anders: het is mogelijk om afzonderlijk CPU cores, RAM geheugen of schijfruimte bij te bestellen. Daarmee is een Managed VPS extreem schaalbaar, kan deze op maat worden gemaakt voor de behoefte van je website(s) én kan je bijna onbeperkt doorgroeien.

Reselleraccount

Onze Webhosting en Managed WordPress pakketten zijn bedoeld voor onze eigen klanten. Wij bieden geen resellerhosting aan zoals enkele andere aanbieders dat wel doen.

Wil je toch hosting resellen? Dan is een Managed VPS de oplossing. Je krijgt een reselleraccount waarmee je zelf klanten kunt aanmaken in ons Plesk control panel. Daarmee kun je onze diensten resellen en doordat je een Managed VPS hebt, kun je gegarandeerd hosting van minimaal dezelfde kwaliteit aanbieden.

Maatwerk

Neem je een Managed VPS af, dan is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Het kan zijn dat je bepaalde plugins nodig hebt, extensies op PHP of in Plesk of andere vragen die wij niet standaard aanbieden op onze Webhosting of Managed WordPress pakketten.

Een veel voorkomende vraag is of bepaalde poorten voor specifieke applicaties opengezet kunnen worden in onze firewall. Een Managed VPS is bij uitstek geschikt voor dit soort type vragen.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoge kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Niet overtuigd? Lees een van de vele reviews van onze klanten. Bij vragen kun je altijd ons even bellen of mailen.

  • Je kunt ons altijd telefonisch bereiken
  • Medewerkers 24/7 standby voor storingen
  • Enthousiaste en professionele supportdesk
Je kunt ons bellen op: +31 58 2038374
Openingstijden kantoor van 09:00 tot 17:00.
Copyright © Cloud86 B.V. 2021
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram